Гайдарска асоциация прави онлайн регистър за изпълнители, производители и учители по гайда

„Българска национална гайдарска асоциация“ обяви възможност за всички свои членове, да се впишат в новосъздадения онлайн регистър. Публичният регистър ще се намира на интернет страницата на асоциацията (www.bnba.bg) и ще бъде общодостъпен за всички. Това ще осигури възможност за лесен и бърз достъп на желаещите да изучават или да се насладят на българската гайда до единна национална платформа, чрез която ще могат да намерят, изберат и да се свържат с изпълнител, производител или преподавател.
„За да бъдете вписани в регистъра е необходимо да сте член на „Българска национална гайдарска асоциация“ и да изпратите в срок до 22.02.2019 г. на електронна поща info@bnba.bg следната информация: 
- Заявление за вписване;
- Декларация съгласие за обработване на личните данни на лицата, чиито данни ще бъдат публикувани в регистъра;
- снимка/лого и информация, която желаете да бъде публикувана

Образци от необходимите документи за кандидатстване за вписване в регистъра може да получите като изпратите съобщение на електронната поща на „Българска национална гайдарска асоциация“ - info@bnba.bg, или на нашата страница във Фейсбук.

Регистърът ще се обновява и актуализира всяка година.

Идеята се реализира в изпълнение на едно от най-важните призвания на асоциацията – да разпространим и популяризираме, постиженията на български гайдари, производители на гайди и школи по гайда, изпълнители (индивидуален изпълнител, гайдарски състав, формация и др.), производители на гайди или школа по гайда, които са членове на „Българска национална гайдарска асоциация“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини