Стартира ремонт на улици в Симеоновград за близо 2 млн. лева

Изображение 1 от 5

    Ремонт на улици стартира в Симеоновград. Началото на дейностите бе дадено със символична първа копка, а гост на церемонията беше народният представител от ГЕРБ д-р Георги Станков, съобщиха от щаба на партията.

    Ремонтът в града край Марица се изпълнява по проект „Рехабилитация и реконструкция на уличната мрежа и прилежащите съоръжения в населените места на община Симеоновград“. Проектът се финансира от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и е на стойност 1 831 997 лева.

    За една година в Симеоновград ще бъдат изцяло ремонтирани и обновени четири основни улици. „Благодаря за това, че малките общини като нашата, не са забравени и ни се дава възможност да подобрим качеството на средата, в която живеем“, каза минути преди символичната първа копка кметът на общината Милена Рангелова.

    Стартът на проекта бе наблюдаван от стотици симеоновградчани, които от десетилетия чакат ремонт и асфалтиране на техните улици. В церемонията участваха още заместник-областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, председателят на Общинския съвет в Симеоновград Светлана Стоева, представители на изпълнителя, общински съветници.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ба
      Бай Танас
      13 -2
      16:02, 21 яну 2019
      Идат избори електората трябва да плювка семки на нов асфалт.
    Последни новини