Проведоха търга за помещенията на новия бабин пазар, два цветарски магазина остават свободни

    Днес от 10:00 часа бе насрочен търга за отдаване под наем на магазинните помещения на обновения бабин пазар. Търгът бе с явно наддаване за всяко едно от помещенията. Общо явилите се кандидати са 12 за 7 от 9-те обособени обекта.

    Тримама кандидати се явиха за помещението за продажба на мляко и млечни продукти с размер 36,89кв.м, неговата начална годишна цена е 2 656 лв.Трима кандидати имаше и за помещението за продажба на риба и рибни продукти с начална годишна тръжна цена от 2214 за 30,75кв.м.

    За магазина за продажба на месо и месни произведения се явиха  2-ма кандаидати, което също е едно от най-големите на пазара с размер 36,89кв.м. и начална годишна наемна цена от 2656 лв.

    За помещението, което е предвидено за кафене се яви 1 кандидат, като то е най-голямото на пазара - 42кв.м. и годишна начална наемна цена от 3024лв. Един бе кандидатът и за магазина за хляб и тестени произведения.

    Обектите на пазара, които са обособени за цветя са 4, но за тях се явиха само 2-ма кандидати, другите два обекта засега остават без желаещи да ги наемат.

    Помещенията, които не са наети (два цветарски магазина) ще бъдат обявени за наемане отново на следващ, търг при същите условия, както и сега.

    Магазините се пускат преди масите, за да имат възможност новите собственици да започнат оборудването им, като всички помещения са изградени, за да отговарят на изискванията според предназначението им.

    Очаква се обявяването на търга за масите, който се предполага, че ще се проведе в края на другия месец. Новите маси за пазара са поръчани и голяма част от тях са произведени вече, като те са по 3 кв.м. Предоставена е възможност на търговците и те са имали думата в избора им, за да могат да се вземат най-удачните за тях, дори им е дадена възможност да определят цвета на търговските обекти, по думите на Ангел Колев, директор на Общински пазари.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ло
      локомотива
      11 -1
      16:13, 25 яну 2019
      Бе този ангел лизача направо ще се разтопи на снимката,сигурно е видял кмета.Ах как едно време прегръщаше Стефан Димитров като стана кмет.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.Ех Алеко колко си бил прав.
      • Ди
        Димитровградчанин
        9 -2
        18:12, 25 яну 2019
        Бай ти Ангел си е един прост подмазвач . Така се наглася че винаги да е с победителите .
    • 2
      Уж
      ужас
      10 -1
      21:51, 25 яну 2019
      Ами дядо ангел не ели вече в пенсия, то хубаво така хем на пенсия, хем на заплата в общината!стига му толкова ядене,и крадене от пазара!!!!!!!
    • 3
      За
      запознат
      3 -1
      20:46, 26 яну 2019
      Не обиждаите господина !!!Требе да му се въсхищаваме !!! тои бе един обикновен автобусен шофиор без образование,а сега лизбети ама шеф!!!!
    • 4
      Ст
      стар дападжия
      2 -1
      21:30, 26 яну 2019
      Тоа ангелъчо го знам,праил съм му реиса в дап-димитровград.беше шофъор при нас,ма тогава нямаше такъв голям език.Сетне стана ангел елитския ,абах маа му голям възход.
    • 5
      Ан
      Ангел
      1 -4
      21:49, 26 яну 2019
      Много ви е яд , кучета злобни. Аз съм аз а вие гледате от страни и там ще си останете. Праил си моя рейс а не аз твоя.
      • Ст
        стар дападжия
        5 0
        23:57, 26 яну 2019
        ачка ,реиса не беше твои а на дап-димитровград,а за лизането неможеш да си изкривиш дребната душица.По добре да гледаме отстрани отколкото да лижем нечии космати задници, но въпрос на избор.
    Последни новини