FOX LIFE и FOX CRIME - премиери прeз февруари

FOX LIFE
Ню Амстердам (New Amsterdam) – Сезон 1
от 12 февруари, вторник @ 21:00 ч.
Премиера за България

Вдъхновена от най-старата държавна болница в Америка, тази уникална медицинска драма проследява блестящия и очарователен д-р Макс Гудуин, новият директор на учреждението, чиято цел е да се пребори с бюрокрацията и да осигурява изключителни грижи. Но с какво може да помогне той? А и лекарите, и персоналът са чували подобни обещания и преди. Д-р Гудуин не се примирява с отказите и ще се наложи да наруши статуквото и да докаже, че няма да се спре пред нищо, за да вдъхне нов живот на тази подценявана болница, с недостиг на служители и средства, но единствена по рода си в света, в която едновременно могат да бъдат лекувани пациенти с ебола, затворници от остров Райкърс, както и президентът на Съединените щати и ще я върне към предишната ѝ слава.

Участват:
Райън Иголд
Джанет Монтгомъри
Фрима Аджейман
Джоко Симс
Тейлър Лабин
Анупам Кер

Милион малки неща (A Million Little Things) – Сезон 1
От 20 февруари, сряда @ 21:00 ч.
Премиера за България

Казват, че приятелството не е едно голямо нещо, а милион дребни неща - това важи за група приятели от Бостън, сближили се при неочаквани обстоятелства. Някои са постигнали успех, други се сблъскват със затруднения в кариерите и връзките си, но всички се чувстват като в задънена улица в живота си. След като един от тях умира неочаквано, това се оказва нужното пробуждане за останалите, за да започнат най-сетне истински да живеят. С времето откриват, че приятелите може да са единственото, което ги спасява от тях самите.

Участват:
Дейвид Джунтоли
Рон Ливингстън
Романи Малко
Алисън Милър
Кристина Моузес

Следващият топмодел на Америка (America‘s Next Top Model) - Сезон 23
от 18 февруари, понеделник - петък @ 14:15 ч.
Премиера за България

Новият сезон на „Следващият топмодел на Америка“ се завръща там, където започна всичко – в Ню Йорк. Тук от 28 кандидат-модели ще бъдат отсети 14 финалистки. Новата водеща Рита Ора, заедно с екипа си от модни законодатели, посреща момичетата в Ню Йорк и веднага ги изпраща към първото предизвикателство - кастинг при звездните дизайнери Лакуан Смит и Филип Плейн. За първите елиминации съдиите търсят модели, които имат собствен бизнес или представляват даден бранд, с които могат да изпъкнат в новия свят на топмоделите. След това кандидатките отиват на VIP събитие на бранша и четиринадесетте момичета, които присъстват в списъка на поканените ще продължат напред, за да се състезават за титлата „Следващия топмодел на Америка“.

ВодещаРита Ора

FOX CRIME

Капитан Шериф (Captain Sharif) – Сезон 1
21 февруари, четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България

Заедно те разкриват различни престъпления и убийства, ноОт една страна е капитан Кадер Шериф, следовател в отдел „Убийства“, който влага истинска страст в работата си! Има нюх и надушва нередното в случая, а внимателният му подход пречи на престъпниците да застанат нащрек. С легендарния си сарказъм и познания за телевизионните сериали, той обича да изкарва от равновесие заподозрените и колегите си. От другата страна е новата му елегантна партньорка следователка - капитан Аделин Бриард. Тя не одобрява начина му на работа и предпочита да следва истинската процедура, но не може да му се сърди повече от няколко минути, тъй като между двамата неустоими герои има нещо...

Участват:
Абделхафид Металси като Кадер Шериф
Карол Бианик като Адлин Бриар

Загадъчни убийства по Агата Кристи (Agatha Christie's Criminal Games) – Сезон 2
15 февруари, петък @ 22:00 ч.
Премиера за канала

Действието в „Загадъчни убийства се развива в цветния и елегантен свят на 50-те години. Старши полицейски инспектор Лорънс, арогантен, но неустоим мачо, разследва криминалните мистерии, създадени от кралицата на криминалетата Агата Кристи. Младата журналистка Алис Аврил, убедена феминистка, е готова на всичко, за да се сдобие с нова голяма новина, а несекващият ѝ спор с Лорънс вече е култов. За щастие, Лорънс може да разчита на вярната си секретарка Марлийн, превъплъщение на Мерилин Монро - смес от елегантност и хумор.

Участват:
Самюел Лабарт като Суан Лоранс
Бландин Белавоар като Алис Аврил

Десет малки негърчета (And Then There Were None) - Сезон 1
1 февруари, петък @ 22:00 ч.
Премиера за канала

Минисериал по „Десет малки негърчета“ на Агата Кристи, един от най-големите бестселъри в криминалните романи за всички времена, с продадени 100 милиона екземпляра по целия свят. Действието се развива през 1939 г., докато Европа е на прага на войната. Сериалът проследява десетима непознати със съмнително минало, които са примамени да се съберат на Солджър Айлънд, изолирано каменисто парче земя край брега на Девън в Южна Англия. Изолирани са на островчето, домакинът им мистериозно отсъства и всички са обвинени в ужасно престъпление. След като гостите започват тайнствено да умират, осъзнават, че сред тях вероятно се крие убиец. Кой ще оцелее? И кой е убиецът?

Участват:
Мейва Дърмоди като Вера Клейторн
Чарлс Данс като съдия Лорънс Уоргрейв
Тоби Стивънс като д-р Едуард Армстронг

Полицаите от Чикаго – Сезон 5
20 февруари, понеделник - четвъртък @ 23:00 ч.
Премиера за канала

От носителя на награда „Еми“, изпълнителният продуцент Дик Уолф, идва петия сезон на „Полицаите от Чикаго“ - приковаваща вниманието полицейска драма за мъжете и жените от елитния разузнавателен отдел на чикагската полиция. В борбата с най-ужасните престъпления в града приоритетът за детектив Ханк Войт (Джейсън Бег) и разузнавателният му екип винаги е била мисията да пазят този велик град, стремейки се с всички възможни средства да изправят престъпниците пред правосъдието. С настъпването на новото време и нрави в Чикаго полицията е под обсада и действията ѝ се разглеждат под лупа. Федералното правителство, политиците и гражданите оказват натиск върху отдела и оспорват разбирането им за правосъдие. Расовото напрежение, политическите амбиции и новите разпоредби се отразяват значително върху функционирането на отряда. Реформите в полицията се развихрят и екипът е принуден да се справя с опасните условия в търсене на справедливостта.

Участват:
Джейсън Бег като Ханк Войт
Джон Седа като Антонио Доусън
Джеси Лий Софър като Джей Халстед

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини