Природните рецепти на проф. Мермерски срещу грип

Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А за да получим единствените читави лекарства от джипито, трябва да го посетим още в първите часове на заболяването. Иначе те също спират да действат.

Проф. Мермерски обаче отдавна води война с вирусите и грипа и твърди, че е успял да ги надвие. Самият той не е боледувал от много години, което е най-добрата гаранция за силата на рецептите му. Всъщност това не са негови рецепти, а лекове от природата, които той е проучил, събрал и използва по най-добрия и разумен начин.

Първата му рецепта против грип е ударна за организма и му набавя защитни сили. Необходимо да се започне възможно най-бързо в случй на епидемия, особено ако работите и се движите повече сред хора.“Вземете си 300 грама джинджифил – настърган, един настърган лимон и 400 грама истински мед. Смесете ги хубаво и ги разбъркайте в буркан. От тях всеки ден приемайте по две-три лъжички. По всяко време, но особено добре е да започнете с една сутрин на гладно”, обяснява Мермерски.

Втората му рецепта против грип е да поставите 40-ина капки от 30-процентова прополисова тинктура в чаша с топла вода или с мляко. Изпивате ги и после не ядете нищо около 30 минути. Това се прави през два часа, за да бъде ударен приемът и много по-ефективен.

Проф. Мермерски дава и още един безплатен съвет. В мига, в който почувствате, че имате хрема, натопете една клечка с памук отново в клеева тинктура от 30 процента. Намажете с нея вътрешността на ноздрите си и ще видите, че от хремата няма да има следа. При това не след час, а само след минути.

Няма по-силни и ефективни народни лекарства от посочените, твърди експертът. А който не вярва, то си е за него – всеки има правото на избор.

Източник: http://www.zajenata.bg

Коментари в сайта

Последни новини