Кърджалийски боксьори се похвалиха след турнир в Димитровград

Възпитаниците на треньора Стоян Узунов от кърджалиискив клуб „Арда бокс” се похвалиха, че са обрали медалите на силен турнир в Димитровград. Момчета са се завърнали със 3 златни и четири сребърни медала от оспорваната надпревара за купата „Лев инс”. Те са се състезавали в три възрастови групи-една за младежи и две за ученици. Битките са били срещу силните съперници от Димитровград, Хасково, Стара Загора, Силистра,  Омуртаг,  Бояджик.

  Европейският шампион Ергюнал Сабри от кърджалииския клуб е оправдал очакванията и взел злато в своята категория. На най-високото стъпало на стълбичката на победителите се изкачиха още Емре Касаб и Емир Младенов при учениците. Сребърни медалисти са Ивайло Илиев, Туран Мехмед, Джем Бекир и Чънар Хюсеин.

  “Много съм доволен от състезателите, които показаха характер и добра техника”, каза за бг вести треньорът Стоян Узунов. Той съобщи,че за неговите възпитаници тепърва предстоят трудни изпитания. На 7 март те ще участват в държавния личен шампионат в Петрич за младежи. На 12-ти март Кърджали е домакини на турнир за юношите младша възръст.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини