Благотворителен концерт в подкрепа на д-р Яни Тумбалов организират в Димитровград

Благотворителен концерт в подкрепа на д-р Яни Тумбалов ще се проведе в Димитровград, съобщават организаторите от НЧ "Христо Ботев-1902".

Той ще се състои на 19 февруари 2019г. от 18:30 ч. до 20:00 ч. в Спортна зала Младост, с участието на танцови колективи от Община Димитровград.

Концерът ще бъде в подкрепа на наш съгражданин, който се нуждае от спешна, животоспасяваща операция на белия дроб. Д-р Яни Тумбалов е човек, лекуващ и помагащ на хората, спортист с постижения, който сега се нуждае от нашата подкрепа.

Близките на семейството са събрали сумата за самата операция, която е сложна и ще бъде извършена от екип от гръдни и кардиохирурзи, но изисква скъпоструващо следоперативно лечение.

Операцията и останалите манипулации ще се проведат в чужбина, където единствено предлагат възможност за извършване на този вид лечение. Подробностите ще бъдат съобщени от близки на семейството по време на концерта.

Стойност на дарението от една покана е 5лв.

В деня на концерта, на входа на спортната зала ще има набирателни кутии, където всеки може допълнително да остави своята лепта.

Покани може да намерите при Екатерина Тумбалова, в НЧ "Христо Ботев-1902" (кино Медея етаж втори), от Ирина Костадинова-Николова и от Стоматологичен рентгенов кабинет "Гечев"- срещу ОУ "А.Константинов".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Дани
    14 0
    09:59, 9 фев 2019
    Разбира се,че Димитровград и този път ще застане пред каузата като едно цяло,защото това е социалната единица,семейството,в което живее всеки от нас.Подавайки ръка на живота,ние подаваме ръка на Бог.В такива моменти би трябвало всеки от нас да забрави своята гордост и предразсъдъци,и просто да си спомним,че сме хора,на които може да се случи същото!Достойно е да застанеш с проблемите,молейки за помощ.Защото,макар и силен физически,човек в такава ситуация,е много слаб духом.И ние,хората на Димитровград,трябва да му върнем силата!С Божията помощ,разбираа се!
Последни новини