Елвис препълни Планетата

    Най-успешният двойник и имитатор на Краля на рока - българинът Цветелин Атанасов, препълни дискотека "Планета Пайнер" снощи в Димитровград. Десетки димитровградчани се насладиха на хитовете на Елвис Пресли в акомпанимента на Забавно-духовия оркестър и Акустично-джаз трио, а компания на сцената със своите изпълнения им правеха момичетата от балет "Галаксико".

    Цецо Елвиса е печелил Официалният международен конкурс за двойници на Краля на рока, който се провежда всяка година в Мемфис, Тенеси от "Graceland Division of Elvis Presley Enterprises".

    23 музиканти от Забавно-духовия оркестър и Акустично-джаз трио показаха другото лице на оркестъра върху допълнително изградена за целта сцена и зарадваха феновете на рока  с двучасово изпълнение на едни от най-големите хитове на Елвис.

    Различният музикален анонс към празника на влюбените превърна събитието в незабравимо преживяване, както за музиканти така и за публика. Песните на Краля са едни от най-разпознаваемите за всички поколения с любовните си послания и носят в себе си заряда на силната емоция в смесица от различни музикални съчетания. Черни бомбета, слънчеви очила и много светлини пресъздадоха уникалната атмосфера в стил Лас Вегас и пика на рока от средата на миналия век.

    Цецо Елвиса благодари на феновете си, изпълнителите, организаторите, кмета на Димитровград Иво Димов и собственикът на „Пайнер” Митко Димитров, както и на полицаите и пожарникарите, които цяла вечер дежуриха на събитието. Той не пропусна и инициаторите за събитието китариста Христо Ангелов от „Nord band” и Богдан Христов от „Vision” и изказа възхищението си от професионализма на димитровградските музиканти, техния диригент Митя Йорданов и новите аранжименти на песните на Краля.

    Вечерта завърши с много снимки на феновете на рокендрола с Цецо Елвиса.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      25
      25
      5 0
      13:42, 14 фев 2019
      Харесвам музиката ! Но на прикачения клип забелязах как на първия ред си пушат най-спокойно! А къде са органите следящи за пушене на закрито и прилагане на Закона за забрана пушенето в закрити помещения?????
    Последни новини