Евгения Банева окончателно остава в ареста

Евгения Банева остава за постоянно в ареста и решението е окончателно. Постановеното решение е от Апелативният специализиран съд. Според магистратите тя нама вероятност да се укрие, но може да извърши друго престъпление.

Преди седмица съдът я остави в ареста с мотив, че има вероятност да се укрие, ако бъде пусната на свобода, или да извърши друго престъпление. Преди последното съдебното заседание Банева коментира желанието си да се кандидатира за евродепутат.

Заедно със съпруга й -бизнесменът Николай Банев и майка му са обвинени за присвояване и данъчни престъпления. Николай Банев също е с наложена най-тежка мярка "постоянен арест".

 Haskovo.net


 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    Бай Георги злобара
    13 -2
    15:57, 19 фев 2019
    А в ареста ще и осигурят ли златната тоалетна и златното биде което имат в двореца си Аааа така не бива господа съдии семейството си е набавила тези и други екстри а вие ги лишавате
  • 2
    Ко
    Колев
    5 0
    18:41, 19 фев 2019
    Войната на БСП и президентчето, срещу управляващите идва точно оттам! Целта е, чрез дестабилизация да бъде свалено правителството и при нова обстановка, да бъдат оневинени тези... Баневци, Ветко Арабаджиевци, Елени Йончевци и, Стою Миневци, Бенчо Бенчевци и мн. Други, знайни и незнайни грабители.
  • 3
    На
    Наблюдател
    2 0
    21:49, 19 фев 2019
    Има Господ!
Последни новини