„Всяка година по същото време“ в Димитровград

Възможно ли е една изневяра да бъде почтена? Според Лилия Маравиля и Христо Шопов отговорът е „да“. След като пиесата „Догодина по същото време“ се превърна в абсолютен театрален хит, следва продължение.

Спектакълът „Всяка година по същото време“ е поредният съвместен проект с участието на двамата актьори. Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ – пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд.

„Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкият медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата – „Всяка година по същото време“, коментира режисьорът Георги Михалков.

В пиесата актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият чрез героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства.

„Всяка година по същото време“ е постановка, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.

Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

Преводът на пиесата е на проф. Андрей Аврамов, костюмите са дело на Петър Митев,сценографията е на Антония Попова, а продуцент на представлението е Лилия Грънчарова.

Спектакълът ще се иргае на димитровградска сцена в ОДТ „Апостол Карамитев“ на 27 февруари от 19:00часа.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини