Анджела Басет и Дженифър Лав Хюит в "911" по FOX през март

911 – Сезон 2 (част Б)
От 19 март, всеки вторник @ 22:00 ч.

Създателите Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър преоткриват телевизионната драма с „911“, като проследяват стресиращия живот на полицейските служители, парамедиците и пожарникарите, които попадат в опасни, шокиращи и сърцераздирателни ситуации. Те трябва да балансират между това да спасяват най-уязвимите и да решават проблемите в собствения си живот. В провокативния сериал участват Анджела Басет, Питър Краус и номинираната за „Златен глобус“ Дженифър Лав Хюит („Специални клиенти“, „Шепот от отвъдното“). В главните роли на поредицата участват още и Оливър Старк, Аиша Хиндс, Кенет Чой и Рокмънд Дънбар.

Участват:
Анджела Басет в ролята на Атина Грант
Питър Краус в ролята на Боби Наш
Джнифър Лав Хюит в ролята на Мади
Оливър Старк в ролята на Ивън "Бък" Бъкли
Раян Гузман в ролята на Еди Диас
Аиша Хиндс в ролята на Хенриета "Хен" Уилсън
Кенет Чой в ролята на Хауи "Чимни" Хан
Рокмънд Дънбар в ролята на Майкъл Грант
Корин Масия в ролята на Мей Грант
Маркантъни Рейс в ролята на Хари Грант 

Империя (Empire), Сезон 5
От 29 март, всеки петък @ 22:00 ч.

Премиера за България

Империя“ е завладяваща драматична история за семейна династия в бляскавия и понякога опасен свят на хип-хопа. Сериалът проследява семейство Лайън и тяхната музикална компания „Empire Entertainment“. Основателят Лушъс Лайън (Терънс Хауърд) е кралят на хип-хопа, но компанията и влиянието му са постоянно застрашени от семейството му и от безпощадната конкурентна музикална индустрия.

Участват:
Терънс Хауърд в ролята на Лушъс Лайън
Тараджи П. Хенсън в ролята на Куки Лайън
Джъси Смолет в ролята на Джамал Лайън
Бришер Грей в ролята на Хаким Лайън
Трай Байърс в ролята на Андре Лайън

Семеен пъзел (Life in Pieces) – Сезон 1 и 2
От 28 март, понеделник – петък @ 19:00 ч.
Премиера за канала

Заснетата с една камера комедия „Семеен пъзел” представлява история за голямо щастливо семейство и техните понякога неловки, често смешни и в края на краищата важни житейски мигове, разказани от различните членове. Мат, средният по възраст, може би тъкмо е намерил истинската си любов – колежката си Колийн. Разглезеният му по-малък брат Грег и жена му Джен са затрупани с ангажименти и емоции покрай раждането на първото им дете. Най-голямата от тримата, Хедър, и съпругът ѝ Тим толкова много се ужасяват от мисълта домът им да остане празен, че обмислят да си родят още едно дете. Джоан е майката, боготворящата трите си деца и готова на всичко за тях – стига то да се вписва в представите ѝ, а Джон, общителният баща, търси всевъзможни начини да смекчи удара от навършването на 70 години.

Животът на семейството се разгръща пред нас в четири кратки истории всяка седмица. Те показват как съвсем обикновени хора се опитват да се насладят на прекрасните моменти, които макар и да преминават прекалено бързо, остават завинаги в нас, защото именно те изграждат живота.

Участват:
Колин Ханкс - Грег
Бетси Бранд - Хедър
Зоуи Листър-Джоунс - Джен
Томас Садоски - Мат
Анжелик Кабрал - Колийн
Дан Бакедал - Тим

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини