Седем блокбастъра по AXN през март

От шести март „КАНДИС РЕНОАР“ се завръща за шести сезон по AXN! След изминалите пет, едва ли някой се съмнява в нея и нейния блестящ чар, въпреки проблемите в миналото. За пореден път очарователната Сесил Боас ще влезе в ролята на миловидната (но само на пръв поглед) блондинка Кандис Реноар - майка на четири подрастващи деца и полицейски следовател с уникална интуиция. След почти година отсъствие, Кандис се връща в Сет и е все така влюбена в Антоан Дюма, дори и да не иска да си го признае. Докато пада в прегръдките му, тя разбира, че в нейно отсъствие Антоан е станал шеф на отдела, а оттам и неин и тук вече войната минава на открит фронт! Пристигането на нов офицер, избран от Кандис не заради компетентността му, а заради зашеметяващата му външност, само ще напрегне и без друго взривоопасната ситуация...

През първия пролетен месец, AXN ще зарадва феновете си и с цели седем блокбастъра през уикендите. Първи е „ЗАРАЗНО ЗЛО“ в три поредни съботи. В „ИЗТРЕБВАНЕ“, „ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА“ И „ВЪЗМЕЗДИЕ“, любителите на жанра ще се насладят на безмилостния подход на красавицата с балканска кръв Мила Йовович и силната непоносимост на героинята ѝ Алис, що се касае до зомбита!

Романтичната комедия „ОТСТРЕЛЯЙ БИВШАТА“ с Дженифър Анистън и Джерард Бътлър, „ТУРИСТЪТ“ с Анджелина Джоли и Джони Деп, „МЪЖЕ В ЧЕРНО 3“ и „БЕЗПОЩАДНО“ с Дуейн Джонсън-Скалата са другите заглавия, които каналът е подготвил за любителите на екшъна и приключенията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини