Горски сигнализира: Незаконна сеч на бял бор и бук в местността Варадил

На 18.03.2019г. в РУ Смолян е получен сигнал от служител на РДГ Смолян, за това, че на 18.03.2019г. в местността "Варадил", землище на с.Полковник Серафимово, общ. Смолян, в отдел 175, подотдел "С" по ЛУП на ТП на ДГС Смолян е констатирал сеч на маркирани с контролна горска марка 14бр. дървета от вида "бял бор", за които няма издадено позволително за сеч. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ Смолян.  Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.  Работата по случая продължава.
На 18.03.2019г. в РУ Смолян е получен сигнал от служител на РДГ Смолян, за това, че на 18.03.2019г. в местността "Варадил", землище на с. Полковник Серафимово, общ. Смолян в отдел 173, подотдел "б" по ЛУП на ТП на ДГС Смолян, е констатирал сеч на немаркирани с контролна горска марка 32 бр. дървета от вида "бял бор" и 2 броя дървета от вида „бук“, за които няма издадено позволително за сеч. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.  Работата по случая продължава.
На 18.03.2019г. в РУ Смолян е получен сигнал от служител на РДГ Смолян, за това че на 18.03.2019г. в местността "Варадил", землище на с. Полковник Серафимово, общ. Смолян в отдел 173, подотдел "в" по ЛУП на ТП на ДГС Смолян е констатирал сеч на немаркирани с контролна горска марка 6 бр. дървета от вида "бял бор" и 1 брой дърво от вида „бук“, за които няма издадено позволително за сеч. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.  
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини