Досъдебни производства в Кърджали:разследват кражба на кола и съжителство с непълнолетна

Откраднат лек автомобил „Фиат“ в Кърджали е бил намерен вчера до гробищния парк в село Резбарци. Колата, която не е била в движение, изчезна от  улица в областния център в периода от 8 март до 10 март. След като е бил открит автомобилът, дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за кражба. Издирва се извършителят на деянието. Работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

37-годишен водач е управлявал нерегистриран мотоциклет,  установили полицаи от РУ-Кърджали. Мотоциклетистът бил спрян за проверка около 16 часа вчера на КПП“Чилик“. Водачът е задържан в полицейското управление. Работата продължава сектор „Охранителна полиция“ по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали за противоправно съжителство на съпружески начала на 25-годишен с непълнолетна, ненавършила 16 години. Разследването е започнато с постановление на Районната прокуратура, а работата продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини