Секнаха ерекцията на хиляди български мъже

Изображение 1 от 2

    За голямо количество лекарствени продукти за полова мощ задържани от митническите служители на МП Капитан Андреево съобщават от Агенция Митници.

    Десетки хиляди таблетки, гелове и спрейове за повишаване на потентността задържаха митническите служители на ГД МРР на МП Капитан Андреево.
    Контрабандните стимулиращи продукти са открити при проверка на български автобус на 13 март 2019 г. Стюардът на автобуса декларирал пред митническите служители, че пренася четири кашона с козметични кремове. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в кашоните, вместо декларираната стока, са открити  5 725 блистера с близо 28 000 таблетки лекарствени продукти, както и 960 опаковки с гелове, спрейове за орална и външна употреба.

    По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за потентност. В обяснението си пред митническите служители стюардът е посочил, че кашоните са му предоставени в Истанбул,  за да ги пренесе до България и не е проверил съдържанието им. Лекарствените продукти са задържани. Работата по случая продължава.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини