Голяма сума събраха за Лили на благотворителна вечер, предстои и концерт в нейна подкрепа

4217,24лв са набраните средства на организираната вчера Пролетна благотворителна вечер под надслов "За Лили! Направи добро и предай нататък", съобщава един от организаторите Виолета Желева. Участници в благотворителната програма бяха фолклорни формации, децата от общинския център за танцово изкуство “Галаксико” и Детски и младежки център, Маг Теос и група “Vision”.

Лили е петгодишно детенце от Димитровград, което в момента е в клиниката по неврохирургия „Св. Иван Рилски“ – София, в тежко състояние.

За да окажат подкрепа на Лили и нейните родители, в Димитровград се организира и благотворителен концерт, с участието на Мери бойс бенд, Джаз трио Димитровград, Nord, Vision, Габи и танцов състав Гайтани.

Концертът ще се състои на 8-ми април, понеделник, от 19:00 часа в ОДТ “Апостол Карамитев”. Входът е само с покани, като цената на покана 8 лв.

Средствата, набрани от благотворителния концерт, ще бъдат изразходвани за финансирането на лечението на Лили. На самия концерт ще бъдат поставени и дарителски кутии, в които всеки желаещ ще може да дари средства за лечението на малкото момиченце.

Организаторите на концерта съобщават в социалните мрежи, че наличните покани са на изчерпване, и поради ограниченият капацитет на залата, призовават всички, които желаят да помогнат, но няма да присъстват на концерта, да се възползват от поставените кутии за дарения. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини