„Племенен тренировъчен лагер“ - пътуване и... фитнес по Viasat Explore

Изображение 1 от 3

    Джоел Доммет е фитнес фанатик – от тези, които тренират безпощадно и се гордеят колко лицеви опори могат да направят. Джоел, обаче, има подозрение, че ние – в Европа и Америка – може малко да сме се пообъркали по този въпрос. Тук всяка висша мода в тренировките се пробва до откат по фитнес залите. Дали наистина, обаче, тези нови спортни тенденции са ключови за здравословния начин на живот или трябва да погледнем някъде другаде или пък – някъде назад във времето – за отговор на този въпрос?

    С премиера по Viasat Explore на 14 април, неделя, в 21:10 „Племенен тренировъчен лагер“ (Tribal Bootcamp) e информативно и забавно предаване за пътувания, което проследява Джоел и приятелят му, Ниш Кумар, докато обикалят от Мексико до Монголия, като посещават шест различни местни общества.

    Всяка общност, въпреки различията помежду им, живее невероятно активно, спазвайки древни форми на спортуване като кикбокс, планинско бягане или 24-часова защита на опитомените от тях животни. Джоел иска да провери дали може да се мери с местните, докато Ниш се е включил предимно заради кулинарията.

    Двамата приятели навестяват масайските воини в Африка, тагбанва във Филипините, племето ксаванте в бразилските дъждовни гори, монасите в Шаолин, племе от бегачи в мексиканския каньон и група от монголски номади. Когато приключението наближава края си, Джоел приема специално предизвикателство, за да провери дали тялото и умът му са се адаптирали към местните привички.

    Казват, че смехът е най-добрата тренировка, та да видим как различните общности, които среща, и тяхната изпробвана от времето натренираност ще се отразят на западняшката суетност на Джоел? Дали е по-силен от масайски воин? Вижте в новата поредица „Племенен тренировъчен лагер“ от 14 април, неделя, в 21:10 по Viasat Explore.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини