Театралният клоун не само забавлява, той е мислещ, задава въпроси – в Димитровград

    „Театралният клоун не само забавлява, той е мислещ, задава въпроси. Въпроси, на които може би никога няма да си отговори, защото се пита – защо всичко това около мен се случва? Театралният клоун е много наивен, той е едно голяма душица, голямо дете, което се мъчи да си отговори – защо така живеем?"

    С тези думи представи спектакъла Красимир Господинов,  от Старозагорския държавния куклен театър, който обучаваше младите театрали от театрална школа Апропо да представят театрална клоунада пред димитровградска публика, част от Младежките театрални празници.

    Младите театрални таланти се подготвяха 4 дни за изнесеното представление в театралната работилница, която е традиционна за празниците. 9 момичета и момчета представиха на сцената скечовете, подготвени за краткото време от понеделник, и успяха да заслужат овациите на публиката и бяха наградени със сертификати от Младежкия център в Димитровград.

    Днес (5 април) е заключителния ден на Младежките театрални празници. В театъра от 17 часа ще се проведе с фен среща с изгряващите звезди Марио Михайлов и Ралица Добрева от он-лайн сериала „Следвай ме“, а от 19 часа е авторското представление на Георги Мамалев и представяне на книгата му „Усмихни се, човече!”.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини