Слави: Политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси

Шоуменът Слави Трифонов коментира скандала "Апартаментгейт" на личния си фейсбук профил.

Според него през последните дни е станало ясно, че корупцията у нас не се наказва със съд и затвор, а с излизане в отпуск и че политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси.

Трифонов повдига и темата с компетентността и интелектуалния багаж на новия министър на правосъдието Данаил Кирилов, като припомня репликата му след като двама рецидивисти избягаха от Централния софийски затвор: "Случаи на бягство от затвора винаги е имало, като се започне от времето на граф Монте Кристо..."

Ето и цялото мнение на шоумена:

Българското ноу-хау от последните дни:

У нас корупцията по високите етажи не се наказва със съд и затвор, а с оставка, полуоставка или излизане в отпуск.

У нас политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси.

У нас всяко дете на политик трябва да си има собствен апартамент, докато гражданите от Ямбол се чудят как ще си имат въобще дете, след като им закриха родилното отделение.

У нас влезлите в политиката го закъсват с парите и започват да ги издържат тъщата или дядото.

У нас НАП не намира данъчни нарушения у нито един политик, но пък намира време да праща електронно съобщение до редовите граждани, с текст: "Уведомяваме Ви, че ще осъществим постоянно наблюдение върху поведението на лицата, за които има данни за получени доходи."

У нас след катастрофа на пътя, отнела живота на 20 българи, се проверяват само шофьорът, пътните знаци и мантинелата, но не и строителството и поддръжката на пътя.

У нас няма нито мажоритарна избирателна система, каквато поискаха над два милиона и половина българи, нито пропорционална избирателна система. Има фалшива пропорционална система с подмяна на вот.
4 човека от Велико Търново отказаха да заемат депутатското място на Цветанов, за да влезе чак седмият в листата. Който пък случайно има рекламна агенция и спечелени обществени поръчки и проекти за близо 1 милион лева.

У нас министър на правосъдието и отговорник за контрола в затворите става депутат корифей, който след бягство на двама затворници от Централния софийски затвор защити властта с думите: "Случаи на бягство от затвора винаги е имало, като се започне от времето на граф Монте Кристо..."

Така че, уважаеми сънародници, ние сме измислили не само компютъра и киселото мляко, но и абсурда като държавна политика.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ил
    Илия
    2 -1
    16:41, 8 апр 2019
    А защо в този сайт не се пише за апартаментите на Радев, Нинова и Йончева?
    Да не би сайтът да е партиен? Защо има медийно затъмнение по тази тема?
  • 2
    Тъ
    тъп
    3 -1
    22:02, 8 апр 2019
    Дете *** в тъпия Ил - гербаджийски трол педерастки
  • 3
    Аз
    Аз
    2 0
    00:47, 9 апр 2019
    Боко лапа от 2008год Радев от 2години.. Докато Радев стигне боко ще минат две три петолетки. Нормално е да се рови боко и цецо.... Бая фирми изгоряха като се появиха.. По времето на БСП и ДПС беше доста по добре... По лесно се вадеха пари и живота не беше така скъп. Не съм привърженик на партия,джоба ми го показва...
Последни новини