Турски топ DJ с микс "Притури се планината" (видео)

Ахмет Килич (Ahmet Kilic) е роден в България, където е прекарал детството си. В музиката навлиза заради манията на баща му за електронно оборудване. Това се казва в неговото преставяне в сайта му.

На 10 години Ахмет е толкова любопитен как работи електронното оборудване, че започва да сглобява и демонтира някои части от електронката вкъщи. На 12-годишна възраст идват първите му стъпки в музикалната кариера - той прави собствени ремикси. През 1991 г. семейството на Ахмет се мести в Турция и това стало началото на съвсем нов живот за него.

В Измир, където живее, денем ходи на училище, вечер пуска в клубовете, а след като завършва училище, диджейството му става професия. Работи в един от най-големите клубове в милионния град, после - в клубове по цялата планета. Списъкът на страните, където е пускал, е наистина впечатляващ - Белгия, България, Бахрейн, Канада, Хърватия, Кипър, Англия, Египет, Гърция, Германия, Италия, Индонезия, Индия, Иран, Йордания, Казахстан, Кения, Ливан, Македония, Мавриций, Мароко, Нидерландия, Нигерия, Полша, Пакистан, Русия, Швейцария, Тунис, Турция, ОАЕ, Украйна, Виетнам. Е, за България знаем, че е пускал в Caco Beach например.

Според topdeejays.com в Турция Ахмет е # 1 DJ в "DEEP HOUSE", # 1 DJ с най-много последователи в YouTube и няколко пъти # 1 в Beatport Mixes.

Ахмет дава за свободно сваляне "Притури се планината" - тук

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ne
    nelicha
    3 -1
    20:11, 16 апр 2019
    Всички знаем и обичаме тази Българска народна песен,но на фона на този клип. Изглежда, като изповед на робини от харема на халифа.Нали?
  • 2
    Бг
    Бг
    0 -2
    05:44, 17 апр 2019
    ******а нещастен! Смърт.
Последни новини