Слюдата в шампионския отбор по бокс в турнира между затворите

Хасковлията Людмил Димитров - Слюдата, който излежава присъда за контрабанда на хероин, триумфира със своя тим от Стара Загора в 7-мия Боксов турнир между затворите на Република България. Мотото на състезанието бе "С ръкавици срещу агресията".

Турнирът се проведе с подкрепата на Българска федерация по бокс. В състезанието се включиха 38 участници от затворите в страната като бяха проведени общо 19 срещи.

Освен тима на Слюдата, на първо място в турнира е класиран и Централният софийски затвор. Надпреварата наблюдава и европейския шампион по бокс при юношите Емирджан Мехмед, състезаващ се за хасковския клуб "Севдалин Василев", в който Людмил Димитров беше треньор.

Домакин на турнира бе Централния софийски затвор и Главна дирекция "Изпълнения на наказанията", които се бяха погрижили за добрата организация.

Сред гостите на турнира бяха президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински и зам.-министъра на правосъдието Николай Проданов.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    73
    73772
    31 -18
    18:58, 24 апр 2019
    Защо пишете отдолу само хасково нет, дайте да видим кой е автора на малоумна малоумна статия. Защо го показвате това трафикант на хероин се боксира пък бил той и от хасково
    • Pa
      Paskalev
      23 -36
      20:23, 24 апр 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 2
    Ив
    Иван
    28 -10
    21:44, 24 апр 2019
    Абе да ходи да вдига сапуна тоз слюдата ! Дори и с малка буква му се пише името , защото няма граждански права , не трябва и да има ! Колко ли деца са зависими заради тез неговите боклуци , нещо хубаво могат да пишат хора , които нямат този проблем вкъщи .
  • 3
    Аj
    Аjax
    13 -27
    23:28, 24 апр 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Ха
    хасково.нейт
    6 -5
    09:16, 25 апр 2019
    Зоологическата градина в гр. Хасково намираща се в парк Кенана има само един вход който е и единствен изход за всички посетители на парка. Втория вход който е на изключително удобно за посетители място за да могат да напуснат Зоопарка е заключен за поредна година. Подадох сигнал в Община Хасково , РИОСВ Хасково но никой не взе накакви мерки.
    На единствения в момнета вход са наредени всички заведени и маси на търговци и за да печелят няколко хора се рискува с живота и здравето на всички останали на децата, родителите а и на самите животни. При възникване на инцидент кой ще поеме отговорността.
    Защо в Зоопарка се извършва търговска дейснот, като на всички табели е записано да не се дават храни на животните и т.н.
    г-н Беливанов, моля за вашата намеса да се осигури поне още два входа и два изхода за посетителите на ЗООПАРКА.
    Не рискувайте с живота и здравето на вашите съграждани и гости на града, както е последния случай с рухналата стена отнела човешки живот.
    • S7
      S74LK3R
      2 -3
      11:31, 25 апр 2019
      Незнам кога станахме такива мрънкала....Едва ли някой лебед и лъв може да ти паднат на главата. Явно, че заведенията ти бъркат нещо в окото.
  • 5
    До
    до такива като "S74LK3R"
    3 -2
    13:40, 25 апр 2019
    "Уважаема/и" , не става въпрос за "МРЪНКАЛА'' а за нормални условия на които трябва да отговаря всяка обществена сград и т.н. Зоопарка в КЕНАНА е опсано място за посетители според мен!
    Защо ли има наистина само един вход и един изход като на този вход и изход при нормални условия се изчакват хората, а си представете да се случи инцидент тогава на кого ще "МРЪНКАМЕ" ИЛИ САМО ЩЕ ОПЛАКВАМЕ!
Последни новини