Общината кани децата на Хасково да боядисват Великденски яйца

 В специално ателие до сградата на община Хасково всички деца, които искат да боядисат свое яйце за Великден, ще могат да го направят на 25 април от 11 часа.  Всичко необходимо ще бъде подсигурено от организаторите.

Всички участници във Великденското ателие ще получат и шоколадови лакомства. Децата от школите на Младежки център пък  ще  оцветят големи декоративни яйца, които след това ще бъдат поставени  в градинката пред НТС.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    Хасково.нейт
    2 0
    09:23, 25 апр 2019
    Зоологическата градина в гр. Хасково намираща се в парк Кенана има само един вход който е и единствен изход за всички посетители на парка. Втория вход който е на изключително удобно за посетители място за да могат да напуснат Зоопарка е заключен за поредна година. Подадох сигнал в Община Хасково , РИОСВ Хасково но никой не взе накакви мерки.
    На единствения в момнета вход са наредени всички заведения и маси на търговци и за да печелят няколко хора се рискува с живота и здравето на всички останали на децата, родителите а и на самите животни. При възникване на инцидент кой ще поеме отговорността.
    Защо в Зоопарка се извършва търговска дейснот, като на всички табели е записано да не се дават храни на животните и т.н.
    г-н Беливанов, моля за вашата намеса да се осигури поне още два входа и два изхода за посетителите на ЗООПАРКА.
    Не рискувайте с живота и здравето на вашите съграждани и гости на града, както е последния случай с рухналата стена отнела човешки живот.
  • 2
    Ке
    Кенанския Маймун
    0 -1
    09:45, 25 апр 2019
    Хайваните по Великден ще блажите с агнешко ,
    а на животните ни викате да не ядем банани :))
  • 3
    Ке
    кенанския лъв
    0 0
    16:23, 25 апр 2019
    Тогава яж на лъва рошевия банан.
Последни новини