Кое димитровградско училище изпраща най-много абитуриенти тази година?

Изображение 1 от 2

    Общият брой на завършващите тази година средно си образование в Димитровград е 231 зрелостници. Най-голям брой ученици ще изкласят от ПМГ "Иван Вазов" - 71 души, последвани от СУ "Любен Каравелов" с  59 ученика, ПЕГ "Д-р Иван Богоров" - 54 ученици и ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" със завършващи 47 ученици.

    Готов е и графикът на баловете през тази година на четирите средни училища в града. На 15 май ще се състоят официалните тържества по повод завършването на Випуск `2019 и в четирите училища.

    Днес от Община Димитровград съобщиха къде и как ще празнуват училищата и абитуриентите. По традиция от няколко години младите хора дефилират на площада по червен килим в края на май. Така ще е и през тази година, а баловете ще бъдат на 24, 27 и 28 май.

    СУ "Любен Каравелов" и ПЕГ "Д-р Иван Богоров" ще преминат по червения килим и сцената на площада пред сградата на общината в един ден - на 24-ти май. На 27-ми май ще е балът на ПГ "Проф. д-р Асен Златаров", а на следващия ден (28-ми май) ще бъде последния бал за сезона в Димитровград на ПМГ "Иван Вазов".

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини