Малчугани се вихриха на сцената заедно с учителки, лелки и майки

    Нетрадиционно тържество,с акцент върху веселото детство и най-милите щуротии и пакости, събра на сцената не само учители и деца от Детска градина „Марица“, но и целият помощен и административен персонал, начело с директорката Лидия Милева и част от най-артистичните майки.

    Милева призова присъстващите да се отърсят от предразсъдъците и стереотипите, да повикат чувството си за хумор и да се забавляват. А всички участници направиха така, че публиката наистина да се върне в детството и детските емоции.

    Директорката и нейните сътрудници пресъздадоха с много настроение и леко намигане един ден в детската градина. Майките танцуваха заедно с децата си. Малчуганите пяха и се вихреха по сцената. Всичко се случваше по сценарий на Димитрия Ушева и с музикалното оформление на Елена Тенева като основната тема беше "Най-доброто наследство е нашето детство".

    Празничният концерт беше част от 35-я рожден ден на Детска градина „Марица“. Кметът на общината Ангел Папазов осигури  финансирането на цялото тържество - сценични костюми, декори, аксесоари и почерпка за децата. А поздравителни адреси имаше от   НУ " Христо Ботев", председателя на Общински съвет -Дечко Петков, Елена Велева - директор на Поделение "Образование и култура", Ана Николова - секретар на Общ. Първомай, Николай Митков- зам. кмет, от всички детски градини в общината.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини