Наградиха победителите в „Голямата къща на мъдрите хора”

Изображение 1 от 3

    Преди церемонията по награждаването на отличените творци в конкурса за хумор и сатира Дорбиела Попова и Емил Емилов, актьори от Сатиричния театър, разиграха комедийни скечове по сценарий на писателя сатирик Калин Калинов. Обичаният от поколения българи композитор Хайгашод Агасян зарадва публиката, изпълнявайки любими песни като „Ваничка”, „Глътка живот и „От много, много далеч”.

    Победител в раздела за карикатура стана Веселин Зидаров от Трявна. Втори е пловдивчанинът Ириен Трендафилов, а трети Константин Казанцев от Киев, Украйна.

    Почетни грамоти бяха връчени на Николай Георгиев – Кайо, Мирослав Божков, Христо Недялков, Мая Чолакова и Валери Александров , всички от София.

    Наградените за хумористични и сатирични творби са Диана Фъртунова от Бургас – първо място, следвана от Валери Иванов от Пазарджик, трети е Христо Недялков от София.

    Почетни грамоти в категорията получиха Васил Иванов от Чирпан, Иван Овчаров от Варна, Валентин Димитров от Варна, Лозан Такев от София и Тодор Билчев от Русе.

    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини