Oт 10 години сме на власт и някои хора вече се изчерпиха, обяви Менда Стоянова

Oт 10 години сме на власт и някои хора вече се изчерпиха, просто натрупаха рутина. Това каза пред bTV депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова. Коментарът ѝ е във връзка с подадената от Цветан Цветанов оставка и напускането му на всички ръководни позиции в ГЕРБ след разговор с премиера Бойко Борисов.

Според Стоянова Цветанов е свършил своята работа по време на европейските избори. По думите ѝ той е "прекрасен организатор, но незаменими хора няма".

"Не Цветан Цветанов, а ГЕРБ спечели изборите. Бойко Борисов беше уникален на тези избори, защото излезе на терен", добави Стоянова, напомняйки за ежедневните обиколки на премиера в страната по време на кампанията. Те бяха излъчвани на живо в профила му във "Фейсбук", като и този уикенд той продължи да обикаля различни населени места.

Менда Стоянова коментира и предложенията на депутата от ДПС Делян Пеевски за намаляване на данъка за хляб, лекарства и книги. Според нея не може да се работи на парче по данъчната политика. "Трябва да се прави, като разглеждаме данъчната система като цялост", уточни тя.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини