Вода заля Воден

Изображение 1 от 6

    Поройни дъжд и градушка заляха село Воден. Ледените късчета унищожиха декари тютюн, а водата свлече кал и камъни, наводни улиците, разби асфалта.

    Хората излязоха и се  опитаха да направляват водата още преди да е спрял дъждът.

    Според кмета на селото Мухамед Абед са се излели поне 100 л/кв.м. „Благодарни сме, че няма пострадали хора и животни, това беше много вода“ - сподели той.

    Снощи е имало наводнени къщи, но не и бедстващи хора.

    Още тази сутрин на място е бил общинският кмет Ангел Папазов, за да огледа щетите. Очакват се багери и хора, които да помогнат за разчистването. Мухамед Абед е поканил и изкупвачи на тютюн, за да дадат напътствия на хората какво да правят с унищожената реколта.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ев
      Евлия челеби
      1 -11
      15:16, 11 юни 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Що
      Що бе?
      6 0
      18:54, 11 юни 2019
      Защо да са жалки хората, бе, чифут? Защото природаата е иизлезнала по-силна, или защото няма пострадали хора? Имали са късмет, а и Бог, с каквито и имена даа Го наричаме е бил с тях. Ако го има, дано да те накара да съжаляваш за иронията ти над бедстващите хора.
    • 3
      Пи
      питагор
      0 -1
      06:35, 12 юни 2019
      Ангу е виновен ва ни може в 21 век пприродата да ие толкува силна ва. Просту убщината ни си върши рабутата и нъ оставила да се молим на Бог но забравяме чи този същия Бог е създал убщината и ангу затва явну трябва да съ спасяваме сами.
    Последни новини