„Галаксико“ с нови успехи на международна сцена

Изображение 1 от 2

    Звездно дебютно представяне за малките галактически танцьори на 15-ти и 16-ти юни в град Ягодина, Сърбия, където се състоя международния танцов фестивал – Ягодина Опън.

    Младите таланти от Димитровград, взеха активно участие в едно от първите за тях представяния на международно ниво. Хореографът и художествен ръководител на ОЦТИ "Галаксико" – Тихомир Митев, представи на международна сцена и пред международното  жури своите най-малки и тепърва започващи състезателния си опит деца, които се съревноваваха два дни с другите малки танцьори от нашата страна и чужбина.

    Звездни танцьори от Галаксико се завръщат с 3 купи и още много други престижни награди от Ягодина Опън, след достойното си представяне в сола, дуети и малки групи в съответните танцови стилове и възрастови категории. С общо 3 купи, две от които за 1-во място и една купа за 2-ро място в малките групи грабнаха малките таланти от Димитровград. От представянето си в сола и дуети, танцьорите печелят общо 7 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала.

    Не липсваха и представители от големите танцьори на Галаксико с опит и редица постижения, които също се представиха достойно и защитиха за пореден път името Галаксико. Те се завръщат с общо 6 златни и 3 сребърни медала. За приноса и развитието в сферата на танцовото изкуство, Тихомир Митев получи грамота. Най-малкият участник от Галаксико - Мартин Димитров, бе удостоен от журито със специална награда – King of the dance, най-малък и талантлив развиващ се танцьор.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини