Спасителни демонстрации и томбола с награди за откриването на Плувно лято '2019

На 20.06.2019 г. от 11:00 ч. на басейн „Химик“ в спортен комплекс „Раковски“ ще бъде официално открито Плувно лято 2019 в Димитровград.

В програмата са включени спасителни демострации и видове плуване, които ще покажат представителите на БЧК – Хасково и учениците от клуба по безопасност от СУ „Любен Каравелов“. Предвидени са много игри, награди, както и изпълнения на деца от школите към ОП „Детски и младежки център“ и Общински център по танцово изкуство „Галаксико“, които ще повдигнат настроението на присъстващите на откриването на Плувно лято`2019.  

Всеки дошъл на откриването ще получи талон на входа с индивидуален номер, което ще му даде възможност да участва в томбола с атрактивни награди – 10 безплатни посещения на басейна през месец юли, както и много предметни награди ще зарадват присъстващите.

От утре започва и записването за групи по плуване с треньор Емил Яворов. Желаещите може да направят това на място или на телефон 0898 474528. Заниманията с децата ще стартират от началото на месец юли.

За деца  до 7 години басейнът е безплатен, за младежи до 18 години билетът е 1 лв., а за възрастни е 3 лв.  
                
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини