Едва 1617 лв. са събрани за камерна сцена в Градина

    Едва 1617 лв. са събрани от благотворителната акция за камерна сцена в село Градина. От проваления на 30 май концерт до второто му издание на 14 юни не е внесен нито лев в полза на каузата. Метеорологичните условия показаха нагледно защо градинчани се нуждаят от зала на закрито, пък била тя и камерна.

    Преди повече от месец читалището, детската градина,училището и танцовият клуб „Евридика“ на селото си подадоха ръка и организираха мащабен концерт.

    Въпреки проливния дъжд, първия път присъстващите пуснаха своята лепта и беше събрана сумата 1223,15 лв.

    С много настроение и хъс деца и възрастни музиканти, певци, танцьори и актьори излязоха повторно на сцената, но в поставените кутии бяха намерени едва 394 лв. Събраните средства са по-малко от 1/10 от необходимите 17 300 лв.

    За старанието си всички получиха аплодисментите на публиката, но за съжаление, те не са достатъчни най-голямото село да се сдобие с поне една малка зала за тържества и концерти.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Пи
      ПИТАГОР
      3 -2
      10:35, 19 юни 2019
      Ъм я нали ви казах чи ут тая трънка заяк няма да излезе на градинчанци сцена ни им трябва тяхната сцена са уранжериите да ходят там да съ изявяват. Секи си има уранжерия ама е стиснът да даде кинти за сцена за тва секи да ходи да си копа на сцената видели те чи другъде имало сцени и те решили да сикат ама с искани ни става трябват и пъри къту в пърумай иедно време имаше едни интусиасти спорта зала им се присънила та чак теда писа пу темата.
      • Кр
        Краставичар
        1 0
        07:28, 20 юни 2019
        Питагоре да направим едно кафе с теб ще ти дам 1 чувал краставици да им се радваш както ти си знаеш за таратор дебели, бухалки
    • 2
      Пи
      питагор
      1 0
      11:59, 20 юни 2019
      ъм яз краставиците ги ям ва яз ни им съ радвам убъркал си адресата придлужи ги на някой друг или аку няма интирес си ги ползвай със здраве да ни стават зян щото ве сте стиснати градинчанци и току така ни може да похабявате прудукция.
    Последни новини