Тази вечер „July Evening“ на голямата сцена в Димитровград

На 1-ви юли вечерта в Димитровград се организира голям концерт на голямата сцена на площад „България“ пред общината.

Концертът е под надслов „Летни звуци“ и се организира от забавно-духов оркестър – Димитровград и балет „Галаксико“. Началото на забавата ще бъде от 20: 00 часа на 1-ви юли. В програмата ще се включат, освен забавно-духов оркестър – Димитровград и балет „Галаксико“, и Мария Арнаудова, Даяна, Жоро Чернев от Стара Загора, световно-признатия саксофонист Милен Стойков и др.. Към танцьорите на балет "Галаксико" на сцената ще се присъедини и младия, бивш възпитаник на школата Александър Динов, който от годна живее във Финландия, мочето се е върнало за кратко в родниия Димитровград и в момвнта изучава хореографията на спектакъла.

Програмата на хепънинга ще бъде разнообразна, за всеки вкус – от евъргрийни, класическа филмова музика през поп, денс до български фолклор. Организаторите на събитието искат да направят малък празник, посветен на лятото за димитровградчани, който да донесе настроение и забава посредством хубава музика и танци.

Тихомир Митев очаква концертът да накара присъстващите да затанцуват и събитието да се превърне в един голям купон за димитровградчани на големия площад пред общината. Той изрази надежда, че нетепичната колаборация между денс център Галаксико и забавно-духовия оркестър на Димитровград ще впечетли гостите и гражданите на Димитровград и този хепънинг ще се превърне в традиция за посрещане на лятото в Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ко
    концерт-фен
    6 -5
    15:47, 27 юни 2019
    Този Тихомир Митев ще ни покаже ли как се танцува, че само акробатични недоразумения се вихрят в неговите "хореографии"? Откога духовия оркестър има нужда от танцьори , а не от солисти? Не мисля, че е добро решение, но музиката на оркестъра ще е страхотна. В това съм убеден.
  • 2
    Ра
    Ради
    5 -1
    18:53, 1 юли 2019
    Ако търсите игрива секретарка поръчайте Кристина Петрова - три деца и три аборта все от различни мъже.
    • До
      До
      5 -1
      19:02, 1 юли 2019
      Работи в Неохим, а мъжът и в язаки?
Последни новини