Роби Уилямс не излизал 3 години от дома си, губи 15 млн. паунда заради агорафобия

Роби Уилямс призна, че не е могъл да излезе от дома си в продължение на три години, борейки се с агорафобията.

45-годишната поп звезда разказа за битката си с тревожното разстройство, което кара хората да избягват обществени места или ситуации, които могат да предизвикат паника. Това го е държало вкъщи години и го е накарало да отхвърли оферта от 15 милиона паунда, да бъде водещ на "American Idol".

„Кариерата ми беше излетяла в стратосферата и ме запрати чак на Марс. Имах нужда от известно време, за да си върна равновесието и да се върна отново”, сподели той.

„Моето тяло и ум ми казваха, че не трябва да излизам никъде, че не мога да направя нищо. Беше ми казано просто да чакам - така че буквално просто седнах и изчаках. Страдах от агорафобия от 2006 до 2009 година. Тези години бяха прекарани в кашмирен халат, ядене на чипс и пускане на брада”, разказа Уилямс пред „Сънди Таймс”, цитиран от БГНС.

„Спомням си, че ми предложиха 15 милиона лири, за да поема от Саймън Коуъл "American Idol", плюс голям концерт в Щатите, но аз отхвърлих предложението, защото не бях напускал дивана доста време. Просто не можех.”

Според звездата от това състояние изведнъж го извадило слушането на песента на „The Killers“ - „Human“ и това се оказало нова повратна точка в живота му.

„Трябваше да се науча как да се забавлявам. Това не беше лесен процес - това беше като да преживееш катастрофа и след това да се научиш да ходиш отново”, завършва изповедта си Роби.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини