Тя е гола. Тя пуска. Тopless DJ Milana в COSMOPOLITAN

Милана няма амбиции към порно индустрията

Една от най-колоритните личности на актуалната световна клубна сцена, Т-Dj Milana, пристига в Хасково на 25 юли и ще нажежи летните страсти в НОЩЕН КЛУБ COSMOPOLITAN.

Младата украинка е едно от най-нашумелите имена в родината си, както и извън нея. Тя се отличава с уникалните си пърформанси, комбиниращи topless миксиране с невероятни денс изпълнения , както и атрактивна и всеки път различна визия. 20-годишната Милана има зад гърба си кариера като модел, но в последствие осъзнава, че истинската й страст са музиката и танците. Основна причина за това решение, се оказва работата й с DJ Viniloff и техния проект „Quattro hand`s stuff” . Това отваря вратите пред мултиталантливата артистка и тя бързо започва да придобива популярност, като се превръща в една от най-търсените жени DJ-ки в Украйна, Русия и бившите съветски републики. За разлика от повечето си колежки от подобен тип, Милана няма амбиции към порно индустрията и се е концентрирала изцяло върху кариерата си, зад и пред пулта.

Cпециално за българската публика, Milana за пръв път ще представи изцяло нови сетове включващи стилове като House, Progressive House, Retro House, Electro House.

Т-Dj Milana знае как да нажежи летните страсти
...
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини