DJ Lion разтърсва NABU

Известният DJ Lion ще гостува на култовия клуб NABU в Хасково. Почитателите на електронната музика ще го видят зад грамофоните на 4 декември. Горещото парти ще започне в 21.00 часа.

Музикалният стил на DJ Lion е пъстра смесица от tech, tribal, progressive, electro, funky, deep, jazzy, vokal и break beat house.

Работил е със световноизвестни артисти, сред които Timo Maas, Satoshi Tomiie, Marshall Jefferson, Jon Silva, Pat Cue и други.

Веднъж месечно той прави партита в столичните клубове "Chervilo", "Life House", "Opera", "Babbles", "INFERNO", "PLANET HOLLIYWOOD"," NL", резидира и в пловдивския клуб "Plazma", а през лятото работи в най - оборотните места по Черноморието - "MANIA", "CACAO BEACH", "ELEPHANT" в Слънчев бряг, бургаските "ALIBI", "EXESS ex SHOCK" , клуб "COMICS" и "MASAI" на Златни пясъци.

DJ Lion е роден през 1980 година в Пирдоп и е със сръбско - български поризход. На пиано свири от дете, а първите си стъпки в диджейството прави на 16 години. След като завършва средното си образование отива да живее в Ниш и бързо става резидент в няколко големи клуба.

Уникалният му стил на миксиране го превръща в звезда в Сърбия и той е част гост на градниозни партита. Избран е за резидент на най - големия летен фестивал в Черна гора "Bokerska Noc" и за официален промо - DJ на балканския Exit Fest.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини