Как да се облечем за Св. Валентин

Няколко предложения как да изглеждате зашеметяващо на празника

Наближава 14 февруари- Денят на влюбените - един от най-сладките и мили празници в календара. Всеки избира как да го отбележи - дали ще е в домашна обстановка с любимия си човек, или пък ще отиде на някое шумно място с приятели.

Каквото и да изберете обаче, едно е сигурно - трябва да изглеждате по най-добрия възможен начин.

Предлагаме ви четири тоалета, а вие сами решете кой от тях отговаря на същността ви.

1. Деликатна и романтична. Ако искате да изглеждате като един „паднал ангел" изберете рокля в нежен цвят като розово, виолетово или златисто. Заложете на материи като шифон или сатен. Аксесоарите, които трябва да подберете, в никакъв случай не трябва да са натрапващи се, а точно обратното - да имат допълваща роля. Гримът - лек, без червило, а гланц за устни.

2. Женствена и секси. Заложете на черното, като може да го комбинирате с пайети и брокат. Обувките- задължително на висок ток, а аксесоарите - сведени до минимум.


3. "Жената вамп" . В случай, че искате да покажете на партньора си „тъмната си страна", е добре да заложите на наситените ярки цветове като червеното например. Обувките трябва да са на висока подметка, а аксесоарите - фрапиращи и грабващи окото.


4. Секси, но класическа. За този тоалет ще ви се наложи да се изръсите доста, защото целта му е от една страна да изглеждате секси, а от друга да демонстрирате класа. Това, за съжаление, е възможно само със скъпа рокля и умело подбрани аксесоари. Тук експериментаторството е разрешено, но с мярка.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини