Истууд привлече Лео за новия си филм

Леонардо ди Каприо води преговори за участие в новия филм на Клинт Истууд, съобщи сайтът Deadline Hollywood, цитиран от БТА. 

На звездата е предложена главната роля в лентата. "Ентъртейнмънт уикли" припомня, че следващият режисьорски проект на Клинт Истууд ще е биографичен филм, посветен на създателя на ФБР Едгар Хувър. С лентата се е ангажирала киностудията Imagine Entertainment, продуцент е Брайън Грейзър.

Написването на сценария е поверено на Дъстин Ланс Блек, работил над сюжета на "Милк". 

В новия филм на Клинт Истууд ще бъде обхванат периодът от 1935 година - времето, когато е създадено ФБР - до смъртта на Едгар Хувър през 1972 г. През цялото това време той е несменяем директор на бюрото и го превръща в най-влиятелната правозащитна структура в САЩ. 

Истууд ще пристъпи към към осъществяването на проекта в края на 2010 година. Сега режисьорът завършва снимките на трилъра "Hereafter", главните роли в който изпълняват Мат Деймън и Брайс Далас Хауърд. Премиерата на филма е насрочена за октомври 2010 година. На Леонардо ди Каприо му предстои да играе в лентата на Мел Гибсън за викинги.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини