350 лв. месечно за експерт икономист или юрист в Димитровград

350 лева за безработен с икономическо, юридическо или техническо образование предлагат посредниците от димитровградското Бюро по труда. За позицията на старши експерт в административен отдел кандидатът трябва да разполага и с поне двугодишен професионален опит. Задължително е владеенето на чужд език, както и свободно боравене с Интернет и MS Office.

Общо 46 са вакантните позиции, които димитровградското Бюро по труда обявява на прага на новата работна седмица. Въпреки ширещата се безработица и липсата на поминък, учудващо седмица след седмица “напомпаната” бройка на трудовите оферти остава непроменена.

Измежду армията на останалите без препитание продължават да се издирват мераклии за сезонна заетост в гр.Китен за хотелиерството и ресторантьорството. Изискването е завършен 7-ми клас и опит. В актуалния листинг на посредниците са заявени и щатни бройки за осем сервитьорки, пет готвачки, трима работници в кухня и две миячки. За заведение в Димитровград се търсят готвач, сервитьор и барман.

Второто и последно засега място, подходящо за хора с висок образователен ценз, е за преподавател по история и география. С основно и средно техническо образование се търсят трима монтажници на окачени фасади, заварчик на метални тръби, таксиджии и шофьор за международни превози. За бизнеса от леката промишленост са нужни двама шивачи на трикотажни изделия и оператор на пакетажна машина.

Източник: dgpazar.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини