"Безплатно" мият коли в Димитровград, заедно с улиците

Ей така се спестява от автомивка, друг е въпроса какво е качеството на "услугата"

Нова "услуга" предлагат от общинската фирма "Неотитан" на собствениците на автомобили в Димитровград. Особенно ако същите са ги паркирали на някои от централните градски булеварди. Всъщност "услугата" не е нова, а е от години, но работниците в почистващата фирма одавна са се примирили с проблема. "Сутрин когато тръгваме да мием с водоноската улиците в Димитровград, се натъкваме на спрените покрай тротоара коли", разказват Кольо и Ангел. Често шофьорите ги няма или са слезнали за малко, а други направо си стоят в колите, докато маркучите с вода идват към тях, казват още мъжете. Има и димитровградчани, които гледат как "мият" колите им отстрани, но не ги преместват, а после се вайкат, че автомобила е по-мръсен от преди, допълват работниците в "Неотитан".

Шофьорът на водоноската казва, че вече не им прави впечатление, че колите пречат да се свърши работата. "Свикнали сме, мием от сутрин до 22.00 часа, ако всеки път се ядосваме, нерви няма да останат", казва още възрастния мъж.

Знакът който казва, че спирането и престоя са забранени не стряска шофьорите по бул. "Д.Благоев"
Ангел и Стефан не се оплакват от всекидневния проблем

Димитровградските улици трябва да са без паркирали коли за да е лесно миенето, размишляват още работниците и докато измият и платното и колите водата свършва. Екипът с водоноската се отправя към фирмата, за да зареди наново.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини