Преглед на димитровградските вестници

"Сградата на съда - залог по облигационен заем"- темата на новия брой на "Общински вестник" днес. Какво се случи на общественото обсъждане по тази тема, ще научите също от новия брой на вестника. Три градини затварят през август пише още седмичника, променят облика на града с осем заема и общината пази жителите на "габера", това са теми от репортерската страница на "Общински вестник".

Милен остава в Димитровград, от новия брой ще научите, че четвъртокласника Милен Георгиев, победител в Европейско кенгуру избра да учи в Димитровград, вместо в София. Какво включва дневния ред на предстоящата сесия на ОбС-Димитровград ще разберете също от страниците на димитровградския седмичник.

Социалните работници- с допълнителна квалификация, тема от втора страница. Димитровград разменя добри практики с Южний- дописка за посещението на украинската делегация в Димитровград. В новия брой на Общински вестник ще научите за изложбата, открита от Христо Панев в града ни и тази, в Историческия музей показваща пътя на коприната. Пак в новия брой четете за промоцията на театъра в Димитровград по време на Световното първенство по футбол.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини