Тихомир Митев от "Галаксико" с награда от танцовата федерация

Тихомир Митев бе отличен от БТСП за активната си хореографска и треньорска дейност

Ръководителят на димитровградската танцова школа"Галаксико" Тихомир Митев получи голямата награда на Българската спортна танцова федерация на интернационалното състезание "Морска фиеста", което се проведе в Приморско преди два дни. Тихомир е бил отличен за упоритата си и креативна работа като треньор и хореограф на "Галаксико", похвали се самия той пред Dimitrovgrad.bgvesti.net.

От състезанието в Приморско димитровградската школа се завърна с общо 13 отличия. Четири са златните медали спечелени от "Галаксико" в конкуренция с държави като Сърбия, Полша, Румъния и Русия. Танцьорите на Митев са завоювали още 3 сребърни и 3 бронзови медала. Наградата за оригинална хореография също отива при "Галаксико", както и тази да представяне на танцово шоу.

Веднага след завръщането си от Приморско балетистите започнаха подготовка за спектакъла, които ще изнесат навръх рождения ден на Димитровград - 2 септември. "Време за шоу" на "Галаксико  ще се играе на откритата сцена пред общината от 19.00 часа, непосредствено преди официалното слово на кмета на общината Стефан Димитров.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини