Комунисти: В България върлува див капитализъм

Див капитализъм върлува в момента в България, в това са убедени димитровградските комунисти, който днес също почетоха заветната дата 9 септември край паметника на маршал Тулбухин в града. "Експлоатира се и се ограбва най - жестоко труда на хората, трябва да спрем това другари", заяви пред събралото се множество тази сутрин ръководителят на местната структура на БКП Димитър Гигов.

Освен представителите на комунистическата партия, пред паметника на маршала бяха дошли и димитровградски социалисти, начело с председателя им Димитър Петров. Представителите на левите партии подчетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите в антифашистката съпротива. После поднесоха венци и цветя под съпровода на духова музика и пяха "Шумете дебри и балкани..." заедно с жените от местна певческа формация. Възрастни мъже и фронтоваци носеха червени карамфили, а малките деца развяваха трибагреници. "Живот и здраве ще се срещнем догодина тук, каза лидерът на БКП в общината в края на честването на годишнината от  деветосептемврийската революция.

Лидерът на БКП Димитър Гигов говори пред събралото се множество, докато речта теше, част от децата се умориха и клекнаха
Настоящият лидер на БСП в Димитровград Димитър Петров и бившият Господин Георгиев почетоха датата
Левите партии поднесоха венци и цветя
Минута мълчание за загиналите в антифашистката съпротива

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини