Подават газ към Спортната зала

Ремонтът пред залата напредва

Тръби за газ положиха от фирмата, ремонтираща площада пред Спортната зала. След като приключи газифицирането на града, зала "Младост" като общински обектще може да се отоплява със синьо гориво, коментира пред журналисти зам.кметът Красимир Минев. Освен Спортната зала, тръби по които да тече газ ще бъдат положени в най-скоро време и към новата зала за борба.

От общината очакват реконструкцията на пространството пред "Младост" да приключи до края на октомври. Изпълнител на ремонтните дейности е софийската фирма "Химремонт волта стандарт"ООД, която обеща да обнови площада за 100 дни. Строителните дейности започнаха в средата на август и по договор струват на общината 240 000 лева.

В момента работници полагат чакъл като основа на новата настилка, нивелират и заравняват терена пред залата. Отгоре ще се наредят характерните за Димитровград цветни бетонови павета, като тези пред общината и Детския център. От началото на ремонта до сега на мястото бе изградена нова водопроводна и канализационна система.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини