Шофьори: Новият асфалт по "Вазов" е калпав

Новата настилка по ул."Ив.Вазов" е на бабуни, твърдят таксиджии

Само седмица след като бе частично асфалтирана димитровградската улица "Иван Вазов", местни таксиметрови шофьори вече са на мнение, че настилката не е качествена. Анкетираните от Dimitrovgrad.bgvesti.net десетина таксиджии от различни фирми твърдят единодушно, че асфалта стои на бабуни. " Вчера минавам с клиент по "Вазов" и до ресторант "Алпинеум" колата подскача, все едно пътя е черен, разказа Владо, който кара към една от таксиметровите фирми от години. Колегата му подсказва, че вероятно машината, която е изравнявала терена преди полагането на настилката не е добра.

Според шофьорите вина има и некачествената смес с която се работи в България от години. Те си припомниха времето, когато за да се пусне в експлоатация една пътна отсечка е идвала приемателна комисия. "Сега незнам как е, някой следи ли ги тези неща, но всичко се прави пет за четири", смята още Владо.

Владо и колегите му смятат, че новият асфалт е на гърбици

Иначе таксиджиите са доволни от ремонтите по улиците на Димитровград, въпреки че им объркват плановете. "Все пак е за доброто на хората и да не си разбиваме колите", обощават те. Побързаха да се оплачат и от натоварения трафик по "Груди Кирков", която в момента поема движението, след като "Вазов" е частично затворена.

Недоволните шофьори

Улица "Вазов" продължава да е асфалтирана само наполовина, защото все още се полага ВиК-то на другата част до църквата. Междувременно напредва поставянето на нов асфалт по "Благоев", днес екипите на БКС работят в района на хотел "Москва". Очаква се до края на седмицата, участъка до бившето кафе "марая" да е готов.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини