Преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Тракия 21 век" е от днес по реповете, в него четем за второто жилище - голямата грижа приживе. Това е темата на регионалното издание днес. То засяга темата за липстата на гробове  и това, че половината са запазени от близки на покойници.

Жп линия вдига бариера край Скоблелево, информира също от първа страница "Тракия 21 век". Възрастните жители едва преодоляват еднометровите насипи чакъл край релсите, пише в материала.

УНИЦЕФ похвали общината за грижата към младите, това е станало ясно на проведената през седмицата среща в курорта "АЛбена", където бе и кметът Стефан Димитров.

За интересното занимание на димитровградчанка, живеща в САЩ разказва от страниза ХОБИ седмичника. Галина Георгиева събира захарчета  и вече е натрупала 23 000 броя, 30-годишната жена мечтае да бъде вписана в книгата с рекордите на Гинес.

За още една похвална инициатива четем от страниците на "Тракия 21 век"- Димитровград първи по социални услуги, пише на страница "Грижа". репортерите на вестника информират, че в скоро време ще заработи център за обществена подкрепа в Димитровград.

60 римуват на "Доброслов" пише от последната си страница "Тракия 21 век". Най-дългото четене на Балканите почва в 10 часа в неделя и се очаква да приключи след обяд.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини