Преглед на печата в Димитровград

 Новото седмично издание на "Общински вестник" е на вестникарският пазар от днес.Темата на броя - вандали задигат пътни знаци, за зачестилите кражби на пътни знаци и табели разказва в материала репортер на седмичника. Най-често се задигат табели с надпис "Синя зона", крадат се и такива ,обозначаващи входовете на неселеното място, пише в материала.

Зам. министър Милена Дамянова открива асансьора за инвалиди в Езиковата, информира още новия брой на "Общински вести". Това ще се случи във вторник, а началото на събитието е 10.30 часа.

Избират фирми за снегопочистването, до началото на ноември имената им ще са ясни, според репортерите на вестника за тази дейност в общината са отделени 109 700 лв.

Сформират обществен фонд за граждански инициативи, пише още "Общински вестник", в начинаието се включват неправителствени организации от Димитровград, готви се учредително събрание в края на месеца.

Касата преведе пари на болницата в Димитровград, информира от страниците си "Общински вестник"НЗОК обаче продължава да дължи на местната болница около 350 000 лв.

Поет и художник заедно във Форум- за представянето на новата стихосбирка на Петко Каневски и изложба на Христо Панев в края на изминалата седмица пише на страниците си димитровградския седмичник.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини