Димитровградските "Таралежи" обраха наградите в Пловдив

"Таралежите" обраха наградите на фестивала "С песен и обич творим добро" в Пловдив

С поредните си награди от международен конкурс в Пловдив се завърна детската формация "Таралежите", похвали се ръководителят Емилия Тодорова. Шест отличия е завоювала вокалната група по време на проведения през почивните дни конкурс. Той се организира от пловдивската детска формация "Омайниче" и е под патронажа на Военния клуб в града на тепетата. Интересното е, че имаше две журита, разказа Емилия Тодорова. Едното е било от професионалисти, начело с вокалният педагог Стефка Онекян, а другото от децата от формация "Омайниче".

В първа възрастова група професионалното жури е класирало"Таралежите "на второ място, но първо не е било присъдено. Детското жури е харесало как димитровградската формация е изпълнила песента на "Омайниче" - "Под нашата стряха".Тук "Таралежите" са взели първото място.

Във втора възрастова група "Таралежите" са грабнали наградата на детското жури за най-добро сценично изпълнение. Професионалистите са оценили като най-добро изпълнението на димитровградчани в раздела формации.

В трета възрастова група децата на Емилия Тодорова са класирани втори от професионалното жури при формациите. Децата харесали сценичното представяне и на тази възрастова група и логично им дали първото място. ДВГ"Таралежите" се явява за пръв път на международния конкурс "С песен и обич творим добро" в Пловдив.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

ДВГ"Таралежите" имаха концерт в програмата на празниците на Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини