Ще се омъжиш ли за мен ... 85 пъти

Отчетите на Марк и Дениз Дафилд-Томас, The Official Honeymoon Testers 2010, са на http://www.thehoneymoontesters.com/

Двойка сключи брак 85 пъти за половин година, с което попадна в рекордите на Гинес. Сватбите на Марк и Дениз Дафилд-Томас се състояха в различни страни по света, където те „тестваха” екзотични възможности за протичането на церемонията.

Марк и Дениз са наети от агенция, която организира сватбени пътешествия. Те са избрани сред 30 хиляди кандидати и назначени за "сватбени тестери".

Дафилд-Томас се женени от 2008 г. Като „тестери” те трябвало да пътуват по света и да се женят на различни места, за което изготвяли подробни отчети. Това задължение те изпълнявали съвестно в течение на половин година, от май 2010 г.

Най-романтична, според техните отчети, била сватбата в   Занзибар, а най-необикновената женитба се състояла в Ирландия, където сключили брак при температура в залата -43 градуса. "Издържахме само три минути. Целувахме се в специални защитни маски - иначе щяхме да залепнем един за друг", разказва Дениз.

Двойката е слючила брак в САЩ, Ирландия, Занзибар, Австралия, Тайланд, Мавриций, Бали, Англия, Индонезия, Йордания и други. След като мисията им като тестери е приключена, Марк и Дениз ще се завърнат към професиите си.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини