Благодарни пациенти възпяха Стайчето в песен

Стайчето показва записа с хороводната песен, посветена на него

Златните ръце на известният масажист и лечител от Черноконево Динко Стайчето вече са възпяти в музикална творба. Текстът и музиката са на хасковското семейство Топузови, който сформират оркестър "Балкан". Неодавна музикантите от областния център потърсили Стайчето заради многобройни болежки, който са негова специалност.

Топузови останали доволни от услугите на прочутия черноконевец и решили да му се отблагодарят с песен. Сътворили хороводна мелодия със закачлив текст, в който се пее за златните ръце на Стайчето и доброто му сърце.

Музикантите възпяват и славата на масажиста, която се носи от село на град, радостта, която дарява на младо и старо. Накрая Топузови му пожелават все така да помага на хората, да е жив и здрав и да векува.

Музикалното произведение бе готово преди дни и все още не се изпълнява по кръчмите, разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Стайчето. Той има последната дума кога оркестър "Балкан" да зарадва публиката с автобиографичната песен. Тя се появява месеци след като черноконевеца стана герой във филм на оператора Валери Добрев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини