Забраняват паркирането по две димитровградски улици в пазарни дни

Влизането и паркирането на автомобили по ул. “Захари Стоянов”  в пазарните дни петък, събота и неделя за времето от 06,00 часа до 18,00 часа се забранява със заповед на кмета Стефан Димитров, казаха от местната администрация. Изключение се прави за живеещите на ул. “Захари Стоянов” бл. № 2, № 4 и бл. № 5 и бул. “Ст. Стамболов” № 9 и № 11.

Същата забрана се прилага и за автомобили, които паркират по ул. „Девети май”, но само в неделя за времето от 06,00 до 14,00 часа.  Изключение се прави за обитателите на  бл. № 2, 3, 4 и 5 на ул. „Девети май”, бл. № 3 на бул. „Г. С. Раковски”, бл. № 10 на бул. „Ст. Стамболов” и бл. № 31 и 32 на ул. „Захари Зограф”.

 Живеещите в блоковете по тези улици трябва да се легитимират с издадените  пропуски от Община Димитровград пред служителите на ОП „Организация и контрол на движението паркинги и охрана” и полицията, които ще следят за изпълението на кметската заповед. Всички нарушители ще бъдат санкционирани с актове, категорични са от общината. Ограниченията се налагат, за да се спре безразборното паркиране на коли от посетители на неделното тържище. За това се произнесе през август миналата година на свое заседание и Общинския съвет в Димитровград. 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини