"Монолози за вагината" на димитровградска сцена през март

Култовата пиеса "Монолози за вагината" от Ева Енслър ще се играе на 7 март на сцената на ДТ "Апостол Карамитев", казаха от там. Постановката на Театър 199 в София изправя една до друга популярните имена Цветана Манева, Снежина Петрова и Вяра Коларова.

Спектакълът се играе вече 10 години при пълни зали, припомниха от организационния отдел на димитровградския театър.

В основата на постановката е залегнал автентичен материал от интервюта с 200 жени от различни възрасти, социално положение, раси, националности и религии.

Зрителите в залата ще станат свидетели на драстична откровеност, категорични са от местния храм на Мелпомена. Ще чуете истории, които ще Ви развеселят и такива, които ще ви потресат. Ще научите повече за себе си и за своята сексуална идентичност. В едно сме убедени - няма да останете безразлични към съдбите на жените, които оживяват в 90-те минути на представлението, казват от ДТ"Апостол Карамитев".

Режисьор на постановката е Галин Стоев, сценографията е дело на Александър Смолянов. билети вече се продават на касата на театъра, те са с цени 10 и 12 лв., за пенсионери и ученици билета е 8 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини